Velkommen

 

Frynser

Velkommen til Perlr.dk

Jeg har en hobby, som jeg bruger meget af min fritid på. Jeg syr miniperler (seedbeads) sammen til smykker. Her på sitet vil jeg vise dig smykkerne. Jeg vil også forsøge at vise dig, hvordan jeg syr smykkerne. Der er nemlig mange forskellige teknikker man kan bruge. Og der findes seedbeads i alle mulige farver og størrelser.

Hvad er seedbeads?

Seedbeads kaldes også for grønlandsperler eller miniperler. De er bittesmå og der skal en stor portion tålmodighed til at fremstille et armbånd eller et halssmykke. Selvom det er et arbejde, som kræver tålmodighed og præcision, så er glæden ved at se et smukt unikt smykke komme til live stor. “Seedbeads” er en generalisering for de små perler – ligsom ordene “grønlandsperler” eller “miniperler” er. Når du hører ordet “grønlandsperler” har du helt sikkert en idé om, hvad vi taler om. Bittesmå perler, som mange synes at de kun kan se med en lup.  Men i virkligheden findes der et kæmpestort udvalg af miniperler. De kan købes i mange former, farver og størrelser. Se mere her, hvis du vil vide mere om hvad seedbeads egentlig er.

Uanede muligheder med seedbeads

Der er uanede muligheder med miniperler. Du kan nemlig fremstille smykker, ikke kun ringe, armbånd, halssmykker og øreringe, men også mange andre ting med grønlandsperler. Fx kan du hækle eller strikke en taske. Du kan brodere et unikt halssmykke, eller bygge en lampeskærm eller papirkurv. Du kan faktisk også væve et bælte, eller du kan vælge at lave dit julepynt med miniperlerne. Nøgleringe eller zipperpulls er sjove små gaver du kan lave med de små perler.

Som du ser, grønlandsperler giver dig mulighed for at fremstille smukke gaver og objekter. Og – ja, det tager tid, men det er en fascinerende verden at gå på opdagelse i, fordi du kan ikke undgå at udforske farver, former og teksturer.  Og endnu mere spændende er det at se et smukt smykke dukke frem fra de små perlebunker.

 

 

følg mig
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinrssyoutube
del med andre
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *